Bildemontering AB

info@hallstabilskrot.se
0220 160 10

Betongvägen 9
734 32 Hallstahammar

 

Står din bil och bara skrotar? Då kan vår bilskrot i Västmanland skrota den åt dig! Hallsta Bildemontering AB är din bilskrot i Västmanland. Bilskroten har funnits i vårt namn sedan 2004 och bär på lång erfarenhet av att skrota bilar. Kontakta oss för att boka en upphämtning!

Ersättning för bilen som ska skrotas

Vår bilskrot i Västmanland är en av få bilskrotar i landet som fortfarande betalar ut ersättning för bilar som ska lämnas in för skrotning. Den statliga skrotpremien avskaffades redan 2007 vilket innebär att bilskrotarna inte behöver betala ut ersättning till sina kunder.

Vårt företag tycker dock att det är viktigt att visa alla våra kunder vår uppskattning. Att skrota bilen är också en god gärning för miljön. Vår bilskrot i Västmanland återanvänder och återvinner så många bildelar som möjligt. Resten förstörs på ett för miljön säkert sätt.

Bjuder på upphämtning av bilen

Förutom att våra kunder får betalt för sin bil av vår bilskrot i Västmanland får du som är vår kund, också största möjliga service för att kunna genomföra skrotningen.

Oavsett om bilen är körbar eller inte bjuder vår bilskrot i Västmanland på en gratis upphämtning. Vår bärgare hämtar bilen på anvisad plats och kör sedan fordonet till bilskroten. För oss som arbetar på vår bilskrot i Västmanland är det viktigt att erbjuda bästa möjliga service för våra kunder.

Bilskrot sköter det mesta

Att skrota din bil hos vår bilskrot i Västmanland ska vara enkelt. Det enda du som fordonsägare behöver göra är:

Kontakta oss för att boka en upphämtning! Vår bärgare står redo för att hämta upp din bil till vår bilskrot i Västmanland.

Ta med dig giltig legitimation vid överlämnandet av fordonet – oavsett om det sker på bilens uppställningsplats eller på vår bilskrot.
Ha även del två av registreringsbeviset redo. Det är den gula delen. Det är viktigt att det är det senast utfärdade registreringsbeviset.
Resten överlämnar du till oss. Efter att vi har tagit emot bilen och registreringsbeviset – påbörjas arbetet med att avregistrera bilen. Vi skriver då ett mottagarbevis till dig och skickar registreringsbeviset till Transportstyrelsen. Mottagarbeviset innebär att vi tar över ägaranderätten till fordonet och ansvarar för att fordonet skrotas på rätt sätt.

Kontakta oss! Vi får in nya bildelar hela tiden!