Bildemontering AB

info@hallstabilskrot.se
0220 160 10

Betongvägen 9
734 32 Hallstahammar

 

Hallsta Bildemontering är en erfaren och väletablerad bilskrot i Örebro län. Vår bilskrot har hjälpt kunder att skrota bilar ända sedan 2004. Hos oss är det lönsamt att skrota bilen!

Kontakta oss! Vi som arbetar på vår bilskrot i Örebro län kan både hämta bilen och skrota den åt dig – helt gratis – dessutom får du betalt.

Auktoriserad bilskrot i Örebro län

Har du en gammal bil som bara blivit stående på tomten eller en bil som helt enkelt kostar mer att reparera än vad den faktiskt är värd? Vi är en auktoriserad bilskrot i Örebro län vilket innebär att vi har tillstånd att bedriva en bilskrot och uppfyller de lagkrav som ställs. Vi har dessutom personal som är behörig att utfärda skrotintyg.

Det mesta av arbetet för att kunna skrota bilen på vår bilskrot i Örebro län sköter vi. Det finns dock vissa saker som du bör förbereda och som vi behöver av dig vid överlämnandet av bilen.

Ta med detta:

  1. Den gula delen, del två, på det senast utfärdade registreringsbeviset.
  2. Giltig legitimation.
  3. En fullmakt, om någon annan än den som är bilägar som lämnar in bilen för skrotning.

Skulle det vara så att du inte hittar den gula delen av ditt registreringsbevis kan du enkelt beställa ett nytt från Transportstyrelsen innan du överlämnar bilen till vår bilskrot i Örebro län.

Det får du av oss från bilskroten

När bilen har lämnats in för skrotning får du med dig ett bevis från vår bilskrot i Örebro län. Det är ett så kallat mottagningsbevis – ett bevis på att vi tagit över bilen och blivit bilägare – och att vi skrotar den. I samband med detta ställs bilen av.

 

Registreringsbeviset skickas sedan in till Transportstyrelsen för att du inte längre ska stå som ägare för bilen.

Betalar för den skrotade bilen

Vår bilskrot i Örebro län är en av få bilskrotar som fortfarande betalar våra kunder när vi tar emot skrotade bilar. Den statliga skrotningspremien finns inte längre kvar, men vi på vår bilskrot har dock valt att fortsätta ge våra kunder en ersättning för sin skrotade bil för att visa vår uppskattning. Hur mycket du som kund får betalt – beror på bilens skick.

Bilskrot hämtar upp din bil

Vi vill underlätta för alla våra kunder så mycket som möjligt. Därför erbjuder vi dig att hämta upp din gamla bil för skrotning – helt utan kostnad. Så snart du har bestämt dig för att lämna in din bil till vår bilskrot i Örebro län så hämtar vi den med vår bärgare och levererar den till bilskroten.

Du får självklart lämna in bilen själv till vår bilskrot i Örebro om du föredrar det. Då tar vi emot dig. Hör av dig ändå innan du kommer med den så er vi till att ha plats för din bil på vår bilskrot.

Vår bilskrot i Örebro är miljövänlig

Att skrota sin bil är inte bara ett sätt att bli av med saker som blivit stående utan ett stort steg för miljön. Gamla bilar kan lätt läcka ut olika former av kemikalier och skada miljön. Vår bilskrot i Örebro försöker dessutom att ta tillvara så många bildelar som möjligt och återanvända dom. Många bildelar fungerar utmärkt även om bilen som helhet inte gör det.

När du skrotar din bil på vår bilskrot återvinner vi därefter sånt som inte går att återanvända. Det kan exempelvis vara däck, balansvikter, bränsletank, batterier, katalysatorer, bromsolja, kylarvätska och outlösta airbags.

Övrigt förstörs på ett säkert sätt som oljefilter, köldmedel från klimatanläggning, oljor i motorn, växellådan och styrsystemet.

Tillhandahåller bildelar

Förutom att driva vår bilskrot i Örebro län säljer vi också begagnade bildelar. Kontakta oss så hjälper vi er med billiga bildelar till er bil. Vi får kontinuerligt in nya bilar och därmed även nya bildelar. Vår bilskrot i Örebro län har även ett lager med begagnade bildelar.

Att köpa bildelar av oss i stället för att köpa nya är billigare och bättre för miljön!

Kontakta oss! Vi får in nya bildelar hela tiden!