BILSKROT

 

Är det dags att byta upp dig till en nyare bil eller helt enkelt bli av med en gammal bil som blivit stående? I många fall kostar det mer att renovera en gammal bil än vad den faktiskt är värd.

Då kan ni skrota bilen på vår bilskrot i Västmanland.

 

Upphämtning till bilskrot

Vi vill göra det så enkelt som möjligt att skrota bilen på vår bilskrot i Västmanland. Därför erbjuder vi våra kunder att hämta upp bilen med vår bärgare och vidare transportera den till vår bilskrot i Västmanland. Det gör vi utan kostnad.

 

Kontakta oss i dag för att boka en upphämtning till vår bilskrot i Västmanland län!

Så går det till att skrota bilen
Det mesta av jobbet gör vår bilskrot i Västmanland åt dig. Det finns dock några saker du bör tänka på och förbereda innan vi tar över bilen.

 

När du lämnar över bilen till vår bilskrot i Västmanland bör du ha med dig giltig legitimation samt del två av registreringsbeviset. Det ska vara från det senast utfärdade registreringsbeviset. Del två är lätt att känna igen, den är gul. Skulle det vara så att någon annan är bilägaren lämnar över fordonet behöver den ha en fullmakt.
Du får sedan av oss ett mottagarbevis. Det intygar att vår bilskrot i Västmanland tagit över bilen och blivit ny bilägare. Det senare är dock väldigt tillfälligt. Registreringsbeviset skickas in till Transportstyrelsen där bilen avregistreras.

 

Sist men inte minst betalar vi för bilen. Ersättningen beror på bilens skick. Bilen skrotas sedan på vår bilskrot i Västmanland län.

 

Kontakta oss! Vi får in nya bildelar hela tiden!